27 dagar kvar..

Det är inte alls lång tid kvar nu, man märker att alla skolämnen börjar avsluta inför resan och faktum är att om precis 27 dagar sitter jag på planet till Miami, vilket inte alls känns fel. Idag klockan 12 i Miami ska det vara 23 grader och sol. Kan ju erkänna att det inte känns jättejobbigt att åka iväg från 0 gradigt och vind om man säger så.
Resan kommer alltså att börja i Miami, Florida. Därifrån kommer vi segla den 20 februari och bege oss till Havanna på Kuba, där det kommer vara ännu varmare än i miami, nämligen närmare 30 grader i skuggan. Jag lider verkligen med er som kommer sitta här hemma och huttra ända fram till april. Efter Kuba åker vi vidare till Belize där vi kommer besöka och bo hos mayaindianer under några dagar. Sedan seglar vi vidare till PRogreso i Mexiko och till sist ska vi till Tampa, Florida innan vi återvänder till Miami och åker hem.
Det är otroligt olika länder vi ska besöka denna resan och förutom att det ska bli väldigt skönt med värme och sol så ska det faktiskt bli intressant att möta sånna olika kulturer under tiden.
Denna resan ska jag också försöka uppdatera er med fler bilder än förra, vilket inte blir svårt. Men sist så gick datorn sönder redan när vi var i tyskland och det försvårade det hela ganska mycket.
För att göra er lite mer avundsjuka får ni några bilder från första resan, år 2009.

RSS 2.0