One night in..

(okej jag har inte läst igenom ingen tid till det...)

Hayling Island. 30 minuter med bil från Portsmouth center. Där spenerade jag och en klasskompis natten. Vi blev inackorderade hos en familj på Green Lane, Hayling Island med tre hundar, och fyra barn.

Innan blev vi varnade om att komma till en kaotisk familj och att familjen kanske skulle vara lite sena att hämta oss på skolan.

Själva besöket började med en halvtimmes bilresa och fortsatte sedan med snabb middag innan vi gick på våran värds kompis teaterföreställning. Det visade senare sig mer vara en dejt, vilket vi märkte när han och en tjejkompis som också var där började hänga lite på varandra. En smula pinsamhet men ingen kan se det i mörkret..

Efter teatern åkte vi hem och möttes av två nybäddade sängar, varav en var dubbelsäng och det slutade med att vi båda somnade gott i denna sjuka sängen. När vi vaknade på morgonen var det som att ligga mitt i himmelriket på det mjukaste moln du kan tänka dej. Helt fantastiskt att kunna bre ut dig allt vad du kan och ändå inte nå väggarna. Ganska mycket skönare än att ligga i kojen som är så smal att armbågarna slår i var sin sida. Synd bara att vi inte vaggades till sömn som på Gunilla. Omställningen var dock himla skön..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0