Fish and chips, starbucks, afternoon tea, english breakfast, röda bussar och telefonhytter.

Portsmouth är en liten verision av det jag alltid föreställt mig som London. Här är himla bra shopping; Skor, väskor, smycken och kläder allt liksom lockas till en som en drog ungefär. Klänningar, skor, byxor, t-shirts. Allt är verkligen snyggt.

 Men så ser man alla britter och bara undrar vad de hittar alla de fula kläderna som de själva faktiskt har på sig. Priimarkt som har några av de billigaste kläderna har inte ens så fula kläder som människorna har på sig. Inte konstigt att de snygga kläderna finns kvar på rean, ingen av de köper ju dem.

 Alla ungdomar här går runt i leggins, precis som svenska ungdomar men till skillnad från de svenska ungdomarna som matchar med tunikor eller i alla fall ett längre linne har nämligen de brittiska ungdomar en luftig magtröja till sina leggins. Vilket är helt sjukt fult, tänk er resoren som skär in i midjan. Det värsta jag såg var en tjej som hade ett skärp runt rumpan på sina leggins och en magtröja till detta. Modestandarden måste vara större i London är här.

 Hälften av Britterna ser ut som om de äter fish and chips till frukost och sedan fortsätter med lite godis och kanske donken till lunch.. osv. Och vem vet, det kanske är det som gör att de inte får på sej de snyggare kläderna, nått fel är det i alla fall men gött för oss...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan man inte få bilder?

2010-09-09 @ 16:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0