Att äta sig genom Lübeck

Man hörde mycket att maten skulle vara mycket godare på andra resan än på första och att man skulle gå upp ännu mer i vikt nu än på den förra och så sannt så sannt, jag kan inte komma på en enda dag förutom sjömannsbiffen som inte varit enormt god.
 
Fast det är inte bara maten ombord som är lockande. till skillnad från resa ett är den tropiska frukten och de spännande nötterna utbytta mot marsipan, glass, choklad, fish & chips, våfflor, hamburgare pizza.. ja jag kan fortsätta ett tag till...
 
Tre flickor gick en dag ut på stan i alla fall, två av dem hade godislöfte, och en ja hon åt upp sig inför sjösjuka. Ni kanske förstår hur det ska sluta.. Det började med en fika efter maten, en tårtbit och en koppkaffe på eftermiddagen.. Marsipan och valnötstårta med chokladöverdrag och ganska lik prinsesstårta, lite senare på dagen hittade de den fantastiska "spaghettiglassen"´, egentlígen helt´vanlig glass men som var utpressad ur en sil så att den såg ut precis som spaghetti. efterdetta gjordes ett besök på marsipanbutiken där de fanns så mycket marsipan att om det bara hade haft pengarna så hade det nog köpt en hel del. fast en liten smakbit fick de ha i alla fall. De bestämmde sig för att gå mot båten, men mätta och kanske en smula illamående fick de syn på crépes med nutella, som såg ut precis som de de åt på kap verde för cirka ett år sedan. Illamåendet försvann för en sekund och utan förstånd gick de och köpte sig en att dela på. Man kan ju tillägga då att det kanske var tur att de inte köpte en var i alla fall..
 
På väg hem kom det dåliga samvetet  och alla tre eller ah, två av dem ¨mådde riktigt dåligt och ångrade sig så enormt... medan den tredje.. gick in på mc donalds och köpte sig en liten pommes... och efter detta bar de sig alla tre av mot båten för middag.. Mums.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker ni ska ha bilder också ibloggen, Tråkigt att bara läsa lååånga texter ju...

2010-09-02 @ 23:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0